Fem tips som gjør hverdagen litt bedre

Fem tips som gjør hverdagen litt bedre

 

IMG_4735

 

Det er ikke alltid det skal så mye til for at dagene blir litt bedre. Her er et par tips som jeg selv bruker hver dag akkurat nå.

✔️Sett en flaske med vann i kjøleskapet med bær, sitron eller mynte. Når du står opp, så starter du dagen med et glass vann, før kaffe og mat. Dette gjør at systemet ditt kommer i gang og du får en helt annen start enn å gå rett på kaffen. Gjør et poeng av å drikke opp karaffelen hver dag, og tenk etter hvor mye vann du får i deg.

✔️Legg frem klærne dine dagen før. Er du småbarnsmamma med liten tid om morgenen, så er ALT du kan forberede gull verdt. Denne uken er jeg alene med datteren min og for at det skal gå litt smooth om morgenen så legger jeg frem klær til henne og meg om jeg skal i møter, planlegger mat og pakker alt klart. Da går alt så mye lettere på morgenen!

✔️Taknnemlighet. Skriv ned tre ting du er takknemlig for på slutten av dagen. Dette får deg til å sette ekstra pris på alt du har, istedenfor å fokusere på hva du ikke har eller hva alle andre har.

✔️Har du det bra? Vær raus med smilene dine. Jeg smiler ofte til fremmede og bryr meg ikke om de ikke smiler tilbake. Jeg er kanskje rar, men tenker mye på at et smil og et “hei” kan bety mye for mange.

✔️Prøv noe nytt! Et skjerf i håret eller en morsom spenne gjør mye og koster lite. For mange er januar en kjip måned og kanskje er man blakk etter julen. Kan du ikke rydde i garderoben å se om du finner noe du ikke har brukt på lenge? Liker du det ikke, så kan du jo like gjerne selge det på finn.no eller Tise og tjene litt penger? Har du penger på konto, så kanskje du kan booke en tur å se frem til

Ha en fin dag videre💫💫

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Fem tips som gjør hverdagen litt bedre

  1. Hei Silje
    Fikk ull singleten jeg bestilte idag og den er superdeilig. Klør ikke😊😊 Blir flere sånne. Tusen takk for tipset sist fredag. Spent på hva som er helgens tips imorgen
    Har du prøvd selvbruningsdråper fra Clarins? Blandet de i dagkrem men huden ble enda tørrere. Imorgen blir det babor crash behandling. Må bare prøve
    Ha en super kveld, snart helg😊

    1. Hei Kristin, åh så hyggelig å høre!Jeg har kjøpt de i mange år og er så fornøyd, anbefaler de til alle. Selvbruning gjør bare huden enda værre på denne tiden-selv om jeg skjønner deg så godt. Nå håper jeg du får masse god fukt og hjelp med crash behandling! God helg!

  2. Fine tips, Silje! Så flott med damer som gjør en innsats for egen lykke/velvære i stedet å forvente at andre skal gjøre det. Du er en inspirasjon 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *