Fem ting du kan gjøre på 24 timer i Stockholm

Fem ting du kan gjøre på 24 timer i Stockholm

IMG_4712

Om du skal en svipptur eller helgetur til Stockholm, så er det mye å finne på i denne byen. Fra lukseriøs shopping til de kuleste kjedebutikkene, deilig fika med venninner i solen og middager på luksushotell. Stockholm byr på det meste!

IMG_4683

I forrige uke var jeg en tur med Lindex for å se på deres AW18 høstkolleksjon. Den var kjempefin og jeg falt for denne kamelkåpen, skjørtet og den rosa genseren. Du kan se mer på min IGTV om mine favoritter på Instagram.

IMG_4461

1. Shopping: Salg! Akkurat nå er det salg overalt og det er både spennende og utfordrende. Men det har også landet masse nytt fra høsten i butikk og jeg fant selvsagt noen gode kjøp.

27-08-2018-09-21-47

& Other Stories fant jeg denne herligheten av en blazer. Den tikker alle høstbokser, fløyel, rosa, dobbeltspent og perfekt sammen med brunt og andre mettede farger. Skjørtet er fra Lindex.Hos Chanel ble det med vindusshoppingen og samme

IMG_4778

hos Nathalie Schuterman, Gucci og Louis Vuitton. Sephora er et must for beauty-junkies.

27-08-2018-09-23-08

Vi koste oss mellom slagene og her var jeg med min bloggerkollega Sara Strand @sarastrand i Stockholm

27-08-2018-09-23-34

2. Fika! Et must i Stockholm. Finn en hyggelig Café og kos dere med kaffe, kaker og people-watching. Det er mye inspirerende å se på i Stockholm, så her får du en god dose påfyll.

IMG_4735

3. Lunch Eller gå all in med en luksuslunch på Nobis Hotell som hadde den beste Mozerella-salaten jeg noen gang har smakt, Berns som ligger over veien er også topp eller klassikeren Riche.

IMG_4660

4. Hotell. Vi bodde denne gangen på Downtown Camper By Scandic og det var ganske flott med spaavdelingen på toppen av hotellet. Ellers har jeg bodd på Berns, Nobis, Hotel Diplomat og flere.

25-08-2018-16-44-04

5. Spise/ut. TAK er en hot og spennende restaurant som også har en fantastisk bar på toppen der du kan se utover hele Stockholm. Perfekt for å gå ut med venninner om dere skal på storbytur. Restauranten er en perle med rike smaksopplevelser. Riche er som sagt en klassiker og der er det også liv hele dagen og kvelden. Mooncake og YUC! Skal også være bra, men der har jeg ikke vært ennå. God tur til Stockholm!

 

 

Silje Pedersen

One thought on “Fem ting du kan gjøre på 24 timer i Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published.