Favorittbutikk i Stockholm

Silje Pedersen, september 1, 2016 4:18 pm //

_MG_4744

Det finnes så utrolig mange bra shoppingmuligheter i Stockholm og jeg elsker å tusle rundt i gatene og bare kose meg med vindusshopping mellom de hektiske motevisningene. Jeg er alltid innom de eksklusive butikkene vi ikke har i Norge, men også de som ligger i en litt lavere prisklasse.
_MG_4749

& Other Stories er en butikk jeg alltid bare må innom. Om du er en beauty-junkie som meg, så er dette den perfekte butikken. Det er som å være i en godteributikk, helt uten kaloriene!! Her finner du leppestifter og neglelakk i alle regnbuens farger. Skjønnhetsproduktene er ganske rimelige, mens klærne ligger heller i overkant av prisene på H&M.

Det jeg liker med & Other Stories er at du kan finne fine ting som ikke nødvendigvis alle har hjemme. Og det er jo litt av sjarmen ved å reise, ikke sant? At man får med seg noen skatter hjem som man kan ha glede av og som ikke alle andre valser rundt i. Min reisevenninne Tine kjøpte seg blant annet en rålekker ullgenser. Sjekk bloggen hennes her!

_MG_4746