Fastelaven & Oscar

Silje Pedersen, februar 26, 2017 12:41 pm //

IMG_7018

God fastelavenssøndag! Her har vi allerede rukket å være ute, akt og kost oss i solskinnet. Håper dere nyter fridagen? Hadde store ambisjoner om å bake til idag, men synes det blir litt vel mye å skulle bake både glutenfritt og vanlig i en runde. Her hjemme er det kun jeg som ikke tåler hvete og skjønner at de andre gjerne vil ha ekte vare. Ikke alltid det passer å bake når vi bare er tre som skal ha, kommer det gjester er det selvsagt anderledes.

Fa

Så da ble det en tur innom bakeren og fikk kjøpt med meg det vi trengte. Det var litt deilig å slippe å tenke på å bake, selv om Anne Brith sikkert dreper meg, haha. Men nå skal vi kose oss med boller og kaffe og faktisk på et kaffebesøk i tillegg hos pappa.

IMG_7020-1

Jeg har ofte pleid å sitte oppe halve natten i forbindelse med Oscar-utdelingen, men jeg orker ikke å holde meg våken denne gangen. Det går på TV2 Danmark klokken 0230 i natt for dere som er våkne. Er nok oppe tidlig for å sjekke vinnere og kjoler som alltid, men siden jeg ikke jobber direkte med det denne gangen, så kjenner jeg at jeg ikke ofrer nattesøvnen. Men det blir uansett gøy å se hva kjendisene har på seg! Skal dere se på?  Ønsker dere alle en nydelig søndag, så prates vi igjen i morgen!