Premierefest og styling av Anne Brith

Silje Pedersen, februar 18, 2017 11:24 am //

IMG_0288

Det er så gøy å se gode venner lykkes med prosjekter og akkurat nå er jeg superstolt av min venninne Anne Brith. Om du ikke kjenner til Anne Brith, så er hun en jernkvinne og firebarnsmor som ikke skyr unna de tøffeste diskusjonene. Nå er hun med i denne sesongen av Bloggerne og deler av livets opp og nedturer.

16790491_10154186865077791_1077369941_n

Med Joakim Kleven og Anne Brith.

Det er så morsomt, Anne Brith sender meg ofte Snaps med antrekk og spør hva hun skal ha på seg og ikke alt faller like godt i smak. Ofte svarer jeg: Ja, Nei, for kort, kjempefint eller smashing! Jeg er ærlig og legger aldri noe i mellom om jeg ikke liker det. Når vi er sammen, lytter hun på det jeg sier og neste gang kan hun dukke opp i noe jeg har anbefalt. Hun som andre, får mer selvtillitt av å ha på seg noe fint og som hun trives i.

Da hun spurte meg om å style henne til premierefesten for et par uker siden, var svaret selvsagt ja. Vi dro en tur på Zara og fant denne kjolen i vårens farge og trumpetermer. Perfekt til Anne Brith. Jeg er fan av å vise frem en ting av gangen, så her ble det fokus på sexy ben. Og ja, begge gikk for rosa. Dere vet jo at det er min farge og jeg synes det er gøy å matche litt. Vi skilte oss ut i farger for å si det sånn.

IMG_0125

Med Anne Brith og blogger Espen Hilton.

Til intervjuer og fotoshoot på dagen valgte jeg noe hun synes både var komfortabelt og kult. Det er viktig når man skal gjøre intervjuer. En kul topp, denim og høye hæler funker alltid. Jeg valgte kul topp i farge. Gult er også en stor farge for våren og en farge som virkelig kler blondiner. Men det gjelder selvsagt å velge riktig gulfarge, man vil ikke se ut som en påskekylling. Det er noe med farger som gjør at man blir i godt humør, svart eller hvitt har sjelden akkurat samme effekt. Mange som har spurt om den gule toppen og den er fra Designers Remix, tipper dere finner den på Høyer. De svarte pumpsene er også fra Zara.

16788264_10154186864137791_1139382069_n

 
Foto: Espen Solli tv2 og Joachim Kleven
//Bluse vintage//Skjørt, jakke og pumps fra Zara//Veske Chanel//