Få Chanel-stilen på budsjett

Silje Pedersen, april 24, 2016 7:29 pm // ,

IMG_8170

Chanel har laget sesongs fineste pumps i beige med svart tupp. Pumpsene i de to nyansene har blitt både Instagrammet og blogget opp og ned, er superpopulære og utsolgt i de fleste butikkene. Pumpsene har en ganske så stiv pris og dermed utelukket for mange lommebøker. Men man trenger ikke å blakke seg på et par sko, det selvfølgelig mulig å finne lignende på budsjett!

Mine pumps er gamle, men da jeg hadde disse på meg i Paris trodde alle de var fra Chanel. Er veldig fornøyd med at jeg kjøpte de den gangen for lenge siden og har tatt vare på de i alle disse årene. De er både klassisk og elegante og kan brukes til både penkjoler og denim.

IMG_8163

Slingbacks og pumps er en av vårens største trender og gjerne i ganske lav eller kitten heels. Gode nyheter for alle som ikke orker å trippe rundt på de aller høyeste hælene! Det fine med disse modellene er at de også kan brukes både til hverdags og fest. Om du er vågal, så gjør du som meg og bruker de allerede nå, jeg hopper i sommerskoene så snart anledningen byr seg. Disse pumpsene har en retro følelse og er superkule, disse pumpsene er mer elegante og disse er et lekkert budsjettalternativ. Happy shopping!