Et enkelt grep som gjør deg festklar

Et enkelt grep som gjør deg festklar

bIMG_4747

Endelig lørdag og kanskje er du klar for fest? Jeg fikk sving meg ute i Stockholm tidligere i uken og en ting jeg alltid pakker med meg er iøyenfallende tilbehør. Vet du ikke hva du skal ha på deg eller får en kleskrise, så løser dette seg enkelt med det rette tilbehøret. Har du kun en liten koffert kan du få mye ut av antrekket ved å ha et kult belte, skjerf eller øredobber med.

25-08-2018-16-06-13

Et enkelt triks som gjør deg festklar på 1-2-3 er et par store øredobber. Disse fant jeg på Zara til under 200 kroner. Jeg kjøpte de sist uke og har allerede brukt de mye. De er store, men ikke altfor tunge og har både klips og vanlig lås.

25-08-2018-16-44-04

Og jeg bare elsker fargen på denne dressen. Selv om det var 26 grader i Stockholm så begynner det i alle fall å føles som høst her hjemme. Det er deilig med nye farger og skarpere luft, høsten er en magisk tid synes jeg. Flere innlegg fra Stockholm er på vei, men nå skal jeg nyte lørdagen videre.

Ha en fin helg videre!

25-08-2018-16-44-32

Antrekk: Dress fra 2NDDay (lånt/reklame)/ Øredobber Zara/Veske vintage Chanel og sko fra Céline

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.