Enkel og glødende hverdagssminke

Enkel og glødende hverdagssminke

Hverdagsmakeup! Er det ikke slik at vi alle ønsker glødende og flott hud hver eneste dag? Jeg får veldig mange spørsmål om makeupen min og sannheten er at jeg som mange andre varierer med ulike produkter og favoritter. Men jeg har selvsagt noen favoritter som går igjen.

Jeg holder meg til en veldig enkel rutine på morgenen. Med en liten datter som krever oppmerksomhet, blir det ikke alltid så mye tid på badet. Derfor har jeg enkle rutiner som gjør huden glødende og flott.

I denne videoen får jeg eksperthjelp av makeupartist Therese Aanonli. Hun sminker meg ofte til events og fotoshoots, da med litt sterkere sminke, men alltid den samme glødende basen. Ettersom jeg blir eldre synes jeg det er ekstra viktig med fukt, så jeg ikke ser tørr ut i huden. Ser jeg tørr ut, så føler jeg meg eldre. Her bruker Therese tilnærmet mine produkter fra sitt makeupkit. Jeg skal også lage en egen produktsak der jeg viser frem alle mine egne produkter, etter ønske fra dere:)

Og lurer du på hvordan du skal dekke over en kvise? Jeg fikk selvsagt en megakvise før dette opptaket, så vi gjorde et poeng ut av hvilke triks du kan gjøre for å dekke over, uten at det ser krakkelert ut. Skulle ønske det var slik at jeg ikke fikk kviser, men det skjer fortsatt, selv om man blir eldre. Personlig tror jeg mye handler om stress, kosthold og rens. Men er først uhellet ute, så vil man jo gjerne dekke den litt uten at det ser kakete ut i huden.

  1. Rens. Jeg renser alltid huden på morgen og kveld. Bruk en toner om du ikke tar full rens. Om du starter med en god base er mye gjort.
  2. Fukt, fukt, fukt! Dette er veldig viktig. Selv bruker jeg serum + dagkrem med SPF, begge fra Babor. Therese bruker en krem fra Weleda i denne videoen.
  3. Kremrouge/annonselink. Jeg bruker både pudder og kremrouge, men mest kremrouge i hverdagen. DETTE er paletten fra videoen.
  4. Vi viser hvordan Therese legger og selv om det kan synes mye ut, går dette enkelt på under 10 minutter når du har gjort det et par ganger.
  5. Husk riktig utsyr, jeg legger alltid foundation med en børste!
  6. Husk at du ikke trenger all verdens produkter, du kommer langt med et par gode ting.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *