Enda bedre enn tørrsjampo

Silje Pedersen, juni 28, 2016 5:55 am //

IMG_3347

Borte er de dagene da man kunne bruke all verden av tid på badet. Med en liten miniracer i huset så er det ikke alltid like enkelt å få god tid til morgenstellet. Jeg er av den sorten som må ha kjappe rutiner, så både makeup og hår blir fikset i en fei. Da må alt gå på skinner.

Jeg vasker håret kun hver annen eller tredje dag. De dagene jeg ikke vasker håret, så bruker jeg denne sprayen fra Oribe. Den er helt fantastisk, kun litt skal til for at den suger opp fuktighet og gjør sveisen enkel å style. Den koster mer enn vanlig tørrsjampo, men er mye bedre, drøy i bruk og lukter godt.

Om du er fast leser så vet du at jeg har tipset om denne før, men jeg synes gode tips kan gjentas. Spesielt fin nå om sommeren og du får også kjøpt den i en hendig liten variant som er enkel å pakke med seg på reise. Har dere tatt ferie denne uken? Her er nedtellingen i gang og kun siste møter og avtaler skal landes før fri neste uke.