En trenchcoat, to stiler

En trenchcoat, to stiler
0B4E4FE3-D4A8-4734-A38D-068587E16FE5

Hei mandag!

Håper dere alle har hatt en nydelig helg. Her har mannen jobbet og jeg og snuppa har vært mest alene sammen. Det ble både trening, barnebursdag og middag hos svigers.

Fy søren hvor kaldt det er om dagen! Jeg må inrømme at jeg ikke skjønner hva jeg skal ha på meg, men i helgen ble det både ullstrikk, kåpe og skjerf, haha. Det ble plutselig så kaldt og jeg skjønner ikke helt hva som skjedde.

5E2F796B-4906-43AA-A2FC-D301018AE1EB

Men trenchcoaten min fra Burberry har jeg fått brukt en god del og det er et utrolig godt kjøp som jeg har hatt mye glede av. Det er mange som spør om jakken og ja den er dyr, men jeg har aldri angret på kjøpet. Og den kan brukes både vår og høst med tykk strikk under. Den er såpass pen at den kan brukes til 17. Mai eller fest eller til hverdags med joggesko. En trenchcoat er et bra garderobekjøp som i alle fall har gitt meg mye lykke.

0E6C7D7B-F92E-4E30-B9F2-00EC59720BE0

Annonselenker: Men synes du det er dyrt, så finnes selvsagt også mange fine budsjettkjøp der ute også. Jeg synes det er veldig stor forskjell i kvalitet og stoff på de som er veldig rimelige og de som er litt dyrere. Denne fra LaRedoute er ganske lignende min modell, litt over knærne. Jeg er 172 høy, så synes det er fint med en litt halvlang modell. Er du ikke like høy, så er DENNE modellen veldig fin, den går kun til låret. Vil du ha en mer trendy variant, så er kanskje denne fra ONLY å foretrekke.

8D5C22BD-2AE6-4736-BF34-A873F5DBF781
1CA7D767-D982-4F12-A101-6F40ED87F82F

Og ja, sånn ser det ut når vi tar bilder. Som blogger og mamma er jeg så vant til å ha med meg mye stæsj, så gleder meg over de gangene jeg bare trenger den ene lille vesken. På dagtid har jeg med to vesker eller et nett, et til ekstra sko, MAC og kamera:) Så enkelt kan du altså få to ulike stiler med en trenchcoat, enten det er med et par Converse eller et par pumps. Stråveske eller en Chanel, hodepynt eller solbriller. Tilbehøret gjør mye, enten du ønsker en casual, rocka eller ladylike stil.

Ha en fortsatt fin dag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *