En sommerfavoritt

Silje Pedersen, juni 8, 2017 8:50 am //

IMG_2293_edited-1

Ahh, jordbær! Ingenting er som jordbær om sommeren. Gode barndomsminner om å sitte ved sjøen og spise en hel kurv alene kommer dalende tilbake. Jordbær har alltid vært en favoritt hos meg, det samme med vannmelon. De er liksom smaken av sommer. Selv om de siste dagene har vært grå og triste, så synes jeg man bare må gjøre det beste ut av det. I går plaskregnet det, så vi koste oss med friske jordbær inne. Det søte lille jordbærarmbåndet er en gammel favoritt fra ifjor.

Mannen min jobber mye akkurat nå, så det blir mye tid sammen med Ella Victoria alene. Det er både veldig hyggelig og noen ganger ganske slitsomt. Energinivået er på topp hele tiden til rett før sengetid, men det er ikke akkurat mamma sitt. Spesielt ikke når vi er oppe veldig tidlig. Å si jeg har stor respekt for aleneforeldre, er ingen overdrivelse.

Men i dag og i morgen skal jeg unne meg litt alenetid. I dag skal jeg på en middag med jobb som jeg gleder meg til og i morgen er det lunch med gode venninner på agendaen. Hvorfor gjør jeg ikke dette i helgen? Jo, fordi da jobber mannen og jeg er alene med snuppa. Så vi passer på at jeg også får til noe voksentid når det er mulig. Vi lever langt i fra noen A4 liv, men jeg synes det fungerer ganske så bra.

Om du vil følge med meg i dag, så finner du meg på Instastories og Snapchat: silje-pedersen

Og du, nå er det lov å håpe på litt sol! Ha en nydelig dag!