En liten gave fra mannen

En liten gave fra mannen

Sol flere dager denne uken og ganske mange varmegrader. Det gir masse energi! Har faktisk føltes veldig som april i januar, men vi kan nok ikke helt hoppe over de månedene akkurat:)

I går kom jeg meg ut på et herlig møte, fikk ny inspirasjon og unnet meg en lunch og kaffe i solen. Det var helt topp!

Nå er jeg i uke 31 og magen bare vokser. Det blir mye av de samme kjolene, for det er ikke lenger så mye som passer. Jeg prøver fortsatt å være litt kreativ med plaggene, for jeg føler meg så mye bedre hvis jeg gjør en liten innsats. Det kan enten være en hårbøyle eller en fargerik kåpe, det skal ikke så mye til.

Og gaven jeg fikk av mannen til jul har allerede blitt flittig brukt. Du har kanskje sett at jeg har hatt på beltet et par ganger? Har ønsket meg et klassisk tynt belte lenge og til jul fikk jeg dette fra Christian Dior. Det er tynnere enn Gucci-beltet mitt og jeg elsker det allerede. Det gjør mye for en enkel svart kjole og kan brukes i midjen etter at babyen kommer.

Mitt motto for 2020 er å tenke enda mer på at de tingene jeg kjøper eller ønsker meg skal ha lang levetid i garderoben. Plagg og tilbehør som er min stil og som jeg kan ha glede av lenge. Har du noen tanker om shopping og garderobeinvesteringer for det nye året?

116-01-2020-13-45-49

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *