En helt vanlig dag i permisjon

En helt vanlig dag i permisjon

IMG_2995

IMG_2942

IMG_2993

IMG_2972 (1)

IMG_3014

IMG_2956

IMG_3024

En helt vanlig dag i permisjon, finnes det egentlig noe slikt? For meg er i alle fall ingen dag lik og det er vel litt av sjarmen. Noen dager kommer jeg meg aldri ut av pysjen, mens andre dager drar jeg ut å møter venninner på cafè eller stikker innom pressemøter. Jeg har funnet ut at jeg må ha noen dager som er sminke- og bildefrie, mens andre dager stæsjer jeg meg gjerne opp. Det er kombinasjonen av disse som gjør at hverdagene blir varierte og fine. Mye kommer an på dagsformen til Ella Victoria, noen dager fungerer alt kjempebra, mens andre dager går bare ikke ting opp. Og vet dere hva, da gidder jeg ikke stresse med det. Jeg har funnet ut at det beste er å ta det litt som det kommer i disse første månedene, det finnes ingen fasitsvar på hva som er best. Uansett vær, så er vi ute å triller to ganger om dagen. Ella Victoria sover godt i nestet sitt, men sover mye bedre og lengre ute i vognen. Det gjør også at jeg får meg ganske mye frisk luft. Er veldig glad for at jeg er så glad i å gå tur, eller så hadde det blitt ganske ensformig. Men jeg benytter gjerne trilleturene til å trene selv, filosofere og bli inspirert, snakke med familie og venner eller sette opp avtaler. Er det fint vær, så setter jeg meg gjerne i solen og nyter en kaffe etter at jeg har gått rundt 40 minutter.

Jeg er  også med i en barselgruppe, men det har ikke blitt så mye møter. Har selv vært ganske opptatt med mye avtaler og møter med andre venninner som er i permisjon, men håper vi klarer å få til noen flere treff i løpet av barseltiden. Jeg har begynt på en del prosjekter, som bildebøker og lignende, men må bare innrømme at jeg ikke har kommet så veldig langt. Derimot er jeg veldig flink til å ta mye bilder, så jeg vet at jeg kan få satt inn disse når jeg får somlet meg til å sette av en tid til å gjøre dette. At man har tid til å skrive bok eller har andre veldig store prosjekter i barseltiden, skjønner jeg ikke helt hvordan man får til. Men selv har jeg jo bloggen og det er jo forøvrig også ganske tidkrevende.

Når prinsessen sover, så ser jeg an hva jeg orker. Noen ganger er jeg helt utslitt, så da sover jeg selv. Andre ganger har jeg masse energi og får ryddet, vasket, blogget, Instagrammet eller slappet av med en kaffe. Utviklingen med de små går så utrolig fort, og de siste ukene har jeg brukt veldig mye tid sammen med Ella Victoria på babymatten/gymmen og selvfølgelig stellebordet. Hun smiler og ler og vi har øvd mye til å ligge på magen. I forrige uke klarte hun selv å rulle rundt, og det var stort for både mor og barn. Jeg føler meg utrolig heldig som har alle disse månedene sammen med henne. Selv om man til tider sliter med lite nattesøvn og overskudd, så er hver dag en ny opplevelse. Og du, det er noe i det man sier om å starte dagen med et smil. Når datteren min smiler til meg, så er det mer enn verdt alle våkenetter, magevondt, tøffe dager og bæsjebleier.

There is no such day as a usual day when I am home with my baby. Some days we dont make it out of our pyjamas, while others I can run around meeting friends and drinking coffee. And I do really love that not one day is the same. I have makeupfree days and other days when I dress up for meetings in the city. I am so happy we have so much time free during our maternity leave, it really is a privliege, compared to a lot of other countries. I am spending a lot of time walking outside with the stroller, Ella Victoria sleeps so much better in her stroller and in fresh air, than inside. I use the time we are outside to work on my fitness routine and exercises, talk on the phone or have a coffee in the sun.

//Jacket Burberry//Denim Lindex//Sunglasses and handbag Céline//Sneakers Superga//

 

 

 

Silje Pedersen

One thought on “En helt vanlig dag i permisjon

 1. Hei Silje 🙂
  Sender her en link over tips til belteknute, som dere hadde på motesidene for en liten stund siden: http://www.kk.no/mote/knyt-kåpen-ekstra-fin-31526
  Har prøvd utallige ganger å få denne til, men det går bare ikke.
  Synes denne måten å knyte en trenchcoat på er kjempefin.
  Kan du hjelpe? vet ikke om noen annen å spørre.
  Hvordan gjør jeg dette?
  Klem fra meg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *