En fluffy Teddy

Silje Pedersen, oktober 21, 2016 6:02 am // ,

img_9953

Hei fredag!

All ære og hyllest til alle alenemødre der ute. Selv om det var fint med jentehelg forrige helg, så var fem dager alene med mini også ganske tøft. Kanskje spesielt siden vi begge i tillegg har hanglet litt i formen. Det er ikke første gang vi er alene, mannen min reiser såpass mye at jeg allerede har fått smake på det en del ganger. Men det var jammen godt å få han hjem igjen!

Jeg har så mange bilder liggende og når jeg går igjennom så dukker plutselig ting opp som har gått i glemmeboken. Denne Teddy-jakken brukte jeg mye i fjor og den skal frem igjen nå. Den er så stor og fluffy og jeg får lett plass til deilige ullgensere under når det blir minusgrader.

Tusen takk for alle spørsmål på sosiale medier om hvordan jeg satte sammen Brilliant Fotobok, ny frisyre og refleksene! Jeg setter så stor pris på alle kommentarene deres:) Det blir noen ganger litt ensomt her når man jobber alene og da er det ekstra hyggelig med litt tilbakemeldinger. Ønsker dere en fantastisk helg når den kommer!

Lignende jakke her og her.