Ella Victoria fem måneder

Ella Victoria fem måneder

IMG_4866

I dag er datteren vår fem måneder. Tiden går så altfor fort, så jeg prøver å nyte alle de små øyeblikkene med Ella Victoria, det virker som det skjer noe nytt hver eneste dag. Hun er en superblid baby som prater og lager masse lyd. Om du følger bloggen, så vet du at vi har delt minimalt med personlige bilder. Grunnen er at vi har bestemt oss for å ikke dele noe særlig bilder av prinsessen i sosiale medier. Jeg vet at nesten “alle”gjør det, men det er ikke godt nok argument for oss til å gjøre det samme. Jeg tror på å gjøre det som er best for oss, hva alle andre gjør er egentlig uvesentlig. Man må gjøre det man synes er best seg og sin familie. Så foreløpig blir det bare noen små dryss her og der, og heller mine personlige tanker og opplevelser ved å være mamma. For livet har helt klart forandret seg etter at vi fikk barn, og noe av det vil jeg gjerne dele med dere. Men jeg tenkte uansett å gi dere muligheten til å bli litt bedre kjent med datteren vår. Så her får dere et lite intervju med Ella Victoria!

If you follow me on Instagram and are a regular reader of my blog, you might have understood that my husband and I have decided not to share so many pictures of our daughter for now. I know a lot of bloggers share a lot both on Instagram and blogs, but that does not mean everybody has to do it. I must admit that I dont care what other people do, to each his own. I do think there are ways to share glimts and pieces, withouth oversharing. Do I think we might feel different in a year or two? Maybe, I can not predict the future. However, I tought it would be fun for you to get to know my princess a little better, so here you go, a mini interview with Ella Victoria, who turns 5 months today.

Hva liker du best?/What is your favorite thing?

– Den er enkel. Mat, søvn, kos, leke og teste stemmen min. Gjerne så høyt som mulig!

– Oh thats easy. Food, sleep, snuggles and testing my voice.

Hva liker du å leke med?/Do you play with toys?

– Sophie the Giraffe er god å tygge på, ellers må jeg jo smake på det meste i umiddelbar nærhet, enten det er hender eller gulpekluter. Babygymmen er ganske grei å ligge på, det er mye som lager lyd, masse farger og det er ganske interessant.

– Sophie the Giraffe is really good to chew on, but I really love my babygym. So much colors, objects and weird sounds.

Hva gjør deg irritert?/What makes you frustrated?

– Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke kommer meg fremover på gulvet ennå, men jeg har hørt at det heter krabbing? Mamma ligger mye på gulvet og øver med meg, men foreløpig får jeg det ikke helt til. Kjempefrustrerende, for jeg vil frem!

– I love lying on my stomach, but I dont yet understand how I can get forward, and that really makes me frustrated. I want to move it, move it!

Hva gjør deg sinna?/What do you hate?

– Nåler og vaksiner. Hvis noen gir meg en smokk når jeg er sulten blir det krise! Jeg har null tålmodighet når det kommer til mat. Jeg er visst et matvrak, akkurat som mammaen min.

– Needles and vaccines. Pacifiers to calm me down when I am hungry makes me really mad. I have no patience when it comes to food, I am just like my mum. I get really “hangry” when I dont get food right away.

Har du temperament?/Do you have a temper?

– Hvis du mener viljesterk og sta, så er det meg.

– If you mean by temper, strong willed and stubborn, thats me.

Hva synes du om at mamma blogger?/What do you think about your mum being a blogger?

– Det er mammas lidenskap, ikke min. Jeg har helt andre interesser. Men jeg har hørt at jeg er ganske fotogen. Siden de tar bilder av meg hele tiden, så tipper jeg at de kommer til å ha nok bilder av en smilende baby å vise meg når jeg blir voksen.

– Hey, thats her passion and style, not mine. Although I have heard I am pretty fotogenic. I will have to wait and see, but judging from all the photos they take of me, I am guessing they will have enough memories of me as a smiling baby.

Liker du musikk?/Do you like music?

– Ja, jeg elsker musikk! Men jeg er ikke så fan av når foreldrene mine synger, jeg tror de kanskje er tonedøve? Så jeg foretrekker radioen og sitte på mammas arm mens vi danser rundt. Akkurat nå er favoritten (eller kanskje mammas?) Sugar av Maroon 5.

– Yes! Although my parents cant hold a tone, so I prefer the radio. I love to dance with my parents. I think my favorite song (or my mums?) right now is Sugar by Maroon 5.

Hvordan ser garderoben din ut?/What does your closet look like?

– Det er mye rosa! Jeg tror folk automatisk kjøper mye rosa til jenter, men jeg liker også hvitt, lilla, svart, rødt og blått. Men jeg hater når foreldrene mine tar på meg for mye klær, det blir bare altfor varmt. Og hva er greia med luer og sokker? Det er jo rene torturen hver gang man skal ut av huset. Gudskjelov har det blitt mindre av det i det siste. Kanskje de endelig har skjønt tegninga?

– There is a lot of pink! I think people automatically think of buying pink for girls, but I also like black, white, blue, red and purple. I have a lot of clothes and cant wait to wear it all. I do hate when my parents put on to much clothes, dont they know it gets really hot in the stroller? Also, whats up with the hats and socks? So frustrating having these on every time we leave the house.

Hvordan er livet akkurat nå?/Hows life right now?

– Veldig bra. Jeg blir litt frustrert når ikke foreldrene mine skjønner hva jeg vil ha. Jeg mener, hvor vanskelig kan det være? Mat, tørre bleier, vondt i magen, lek, kos eller søvn. Det er det det babytiden handler om altså.  Og jeg vet ikke helt hva mamma putter i melken sin, men den er veldig god. Jeg hører de kaller meg Duracell-baby og ellevill, det må vel være bra eller?

– Pretty good. I get really frustrated when my parents dont understand what I want. How hard ca it be? I mean, food, poop, cuddles, stomach ache, frustration and sleep, people. Thats what its mostly about. Oh, and I dont know what mum puts in my milk but it is really good. I have heard they call me Duracell baby, that must be good, right?

Klem fra Ella Victoria

Body fra H&M, tyllskjørt fra Name It og pledd fra Lexington.

 

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Ella Victoria fem måneder

  1. Helt enig med deg Silje. Sønnen min er snart 12 år og jeg har aldri delt noen bilder av ham på sosiale medier. Når han blir stor nok, får han selv bestemme.

  2. Elsket innlegget ! Så deilig å lese en blogg som hovedsakelig er mote men ispedd litt mammaprat. Er selv mamma for første gang til en liten gutt , og det er fint å lese en blogg med mye av de samme refleksjoner som meg , da jeg også er i midten av 30 årene og ikke en typisk husmor…. Alle jeg kjenner er fleregsngsmødre på min alder , og kan ikke fatte at selv om jeg elsker min sønn over alt , så trenger jeg litt annen in-put iblant – det være seg en kort shopping tur i byen eller bare drømme seg bort på Instagram … Så tusen takk for at du får meg til å føle meg mer normal . 🙂

    1. Hei Minna, så hyggelig å høre! Made my day:) Man trenger helt klart påfyll til seg selv for å være best mulig mamma, tror nå jeg:) Ha en nydelig helg når den kommer! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *