Double G black belt

Silje Pedersen, november 22, 2016 7:25 pm // ,

img_3057

Det finnes ikke så mange belter i min garderobe, så de jeg har betyr litt ekstra mye for meg. Vintage Gucci og YSL-beltene mine, er de jeg har brukt mest opp igjennom årene. Allikevel har det aldri vært et som virkelig har fått meg til å ville bruke litt ekstra på et statementbelte før nå.

Det dobble G belte fra Gucci har stått på min ønskeliste en god stund (og mange andres om man skal tro ventelisten i butikken), men nå ble det endelig mitt. Opprinnelig så hadde jeg tenkt å kjøpe meg en ny veske, men da jeg prøvde dette belte for et par uker siden, så var jeg solgt. Det er klassisk og kult på en gang og jeg vet jeg får brukt det mye fremover. Til jeans og som belte i livet til skjørt og kjoler i julebordsesongen. Whats not to love, sier nå jeg! Er veldig fornøyd med kjøpet. Hva synes dere?

Også passer det ekstra fint sammen med både klokkene og Discoen min:) Beklager litt dårlig bilde, men ingen fotograf de siste dagene og lite dagslys. Men skal få tatt bedre bilder så fort det lar seg gjøre så dere får se hvor fint det egentlig er. Ha en fortsatt fin kveld!