Disse holder meg varm i kulda

Silje Pedersen, januar 24, 2012 9:09 pm //

20120123-215809.jpg

20120123-221029.jpg

Det verste jeg vet er å fryse, derfor kler jeg meg i ull og kasjmir om vinteren. Jeg liker både fine ullplagg helt innerst, varme jakker og skjerf. Ofte foretrekker jeg lag på lag med tynne ullplagg. Den fine jakken i kasjmir og leopardmønster er fra Atumn Cashmere, superdeilig å pakke seg inn i hjemme eller til jeans. Merket er allerede en favoritt blant Hollywoodkjendisene og det er lett å skjønne hvorfor. Det fine kasjmirskjerfet kjøpte jeg i en liten lokalbutikk i Lucca da vi var på ferie i Italia i oktober, og angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere farger. Det beskytter mot kulda, er supermykt og er deilig å pakke seg inn i på lange flyturer. Garantert et av mine beste kjøp, i og med at det kostet under halvparten enn her hjemme. Har dere et favorittskjerf?