Dette gleder jeg meg til i juli: Norsk Hamptons

Dette gleder jeg meg til i juli: Norsk Hamptons

Det blir ingen spesiell sommerferie på oss i år, jeg tror at det nærmeste vi kommer sommerferie blir noen småturer her og der. Å pusse opp et hus er ingen spøk, verken økonomisk eller for helsen. Akkurat nå merker jeg det går spesielt utover psyken. Men så er jeg også i overkant klar for ferie og litt fri fra jobb og Instagram.

Det skjer mye spennende i huset og mange spør om mye. Jeg velger å dele litt på stories også vil vi nok dele de ulike rommene etterhvert. Er det gøy med før og etter bilder? Jeg synes selv det er så morsomt å se hos andre.

eMG_2395

Men det jeg gleder meg til i juli er:

OFFLINE. Jeg har lovet meg selv et par dager fri fra alt. Da sletter jeg appen og tar en fortjent pause for å lade batteriene.

NYTE LIVET: Det er så digg når livet roes helt ned. Er du i byen nå så kan du kjenne at mange har dratt avgårde, deilig!

DE SMÅ TINGENE: Et glass vin på terrassen, forhåpentligvis litt varmere vær og en god bok i solen.

9479C684-FECF-4784-B9D2-3D3CB43C7003

OSLO-PERLER: Neste uke jobber mannen og det er kun oss jentene. Da blir det mye kos og ut å finne på masse moro sammen. Håper på varme, så det blir litt bading ute på øyene. Ta båten ut er en høydare for både store og små. Fant også et nydelig lite sted på Majorstuen med glutenfrie varianter, Grains Bakeri er absolutt verdt et besøk. Litt fransk feeling i Oslo digger vi.

TRAVEL LIGHT: Kun en times tid fra Oslo ligger Norges svar på Hamptons. Vi elsker Støtvig Hotel og har vært der mange ganger. Fint for både barn og voksne. Tror vi tar en overnatting der i sommer innimellom oppussingen. Godt for sjel og kropp. Pakker en liten bag og koser oss et par netter alle sammen:)

Håper du gleder deg over juli!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.