Det ultimate blondeskjørtet

Silje Pedersen, februar 20, 2016 11:44 am //

IMG_7391

Blonder har alltid vært en favoritt hos meg. Romantisk, sart, rocka eller tøft, blondene kan styles på uendelige måter. Selv heller jeg enten ofte mot den romantiske og feminine stilen, spesielt på vår og sommeren. Og selv om det snør i dag, så er det lov å drømme om sommeren eller hva?

IMG_7314

Jeg har flere blondekjoler, men har alltid lett etter det perfekte blondeskjørtet. Under Oslo Runway ble jeg invitert av Zalando til deres styling lounge, hvor jeg fikk prøve ut en del av vårens nyheter. Gleden var stor da jeg fant dette drømmeskjørtet fra Tibi.

IMG_7322

Designen og snittet er rålekker, og jeg tenker dette kan brukes både med strikk, en enkel t-skjorte på sommeren eller en skinnjakke for en mer rocka stil. Det er litt sånn med blonder, stilen kan dras helt i to forskjellige retninger og det er også noe av appellen med feminine plagg.

IMG_7343

Denne gangen valgte jeg å style skjørtet med en deilig strikk og sølvpumps. Her finner du skjørtet, her har jeg funnet et annet lekkert bu dsjettalternativt, det samme er dette skjørtet.

IMG_7307

Skjørt Tibi fra Zalando//Genser fra Etsy lånt av Line//Veske Chanel//Pumps Bianco

Foto: Victoria Bakken Dvergsdal