Det er en……

Det er en……

Det har vært vanskelig å holde på hemmeligheten, men nå føles det veldig godt å kunne dele. Jeg kjenner at jeg gleder meg så mye over graviditeten og koser meg mer og mer for hver dag som går. Vi deler kjønn i dag og er så glade for å avsløre at: DET ER EN JENTE!

Ella Victoria gleder seg masse til å bli storesøster og er så klar for at babyen skal komme nå. Koser og klemmer på magen, det er så stas. Vi skal snart begynne å lese julebøker og da skal vi lese for babyen også, som hun sier.

IMG_9856-1

Det blir mannen og tre jenter, men det vet jeg han klarer helt brillefint! Det blir mye rosa, men sånn er det nå en gang. Han ser kanskje sjokka ut her, men han bare tuller, er så glad for å få en liten tulle til. Det blir mor og tre golfspillere skal du se:)

Så gøy at så mange har gjettet utifra størrelse på magen og hvor babyen sitter. De fleste har tippet guttebaby, men jeg hadde en sterk følelse på jente allerede veldig tidlig i svangerskapet. Det hadde jeg forøvrig med Ella Victoria også, rart det der med intuisjonen. God helg fra oss!

IMG_9853

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *