Det elegante 70-tallet

Det elegante 70-tallet

Om det er en garderobe som jeg skulle ønske fremdeles var inntakt, så er det min mors. Hun hadde en fantastisk 70-tallsstil og en garderobe to die for. Mønstrete kjoler og kardigans, silkebluser, slengjeans og mange andre vintageskatter. Dessverre gikk det meste i kleskapet tapt over tid, men jeg har stilen fra gamle bilder alltid friskt i minne når jeg er på vintage-og secondhandshopping. Jeg blir aldri lei av 70-tallsmoten og bildene fra Vogue UK med Lara Stone, minner meg ekstremt mye om min mors stil. Høye boots, deilig varm strikk, denim, konjakkfarger og retromønster får mer enn gjerne plass i min garderobe denne høsten. Ha en fin lørdag!

Se hele serien her.

Vogue UK

Foto: Alasdair McLellan
Styling: Kate Phelan

Silje Pedersen

3 thoughts on “Det elegante 70-tallet

  1. For en fantastisk moteserie! Elsker den <3

    Synes det er kjempebra at du tipser om, og til, andre motemagasiner/motenettsteder/moteserier/blogger osv. da det finnes så ekstremt mye der ute på the WWW, hvilket gjør det vanskelig å finne frem til det som virkelig er verdt å titte på og få med seg! Jungelen av fashionblogger -og sider er jo ENORM, og det finnes MYE dårlig, men også mye bra.. Det er bare vanskelig å finne frem.. – Så hva med et blogginnlegg om dine favoritt (og daglig must-haves) av motemagasiner, moteblogger etc.?! Kunne virkelig tenkt meg en oversikt over gode fashionblogger og magasiner/nettsteder! 🙂 Det må jo nevnes at etter tips fra deg fikk jeg øynene opp for f.eks. AfterDRK og Atlantic-Pacific.

    Jeg gleder meg sååå til å følge deg som moteredaktør i KK! 🙂 Ha en super søndag, Silje!
    Klemmer, Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.