From desk to dinner: Skinnskjørt

Silje Pedersen, september 18, 2015 5:23 pm // , ,

IMG_7567
Vi har alle vært der. Du skal på middag med jentene etter jobb og trenger et antrekk som fungerer fra jobb til fest. Men du vil helst slippe å bytte hele antrekket på jobb. Simsalabim, her kommer noen enkle grep som alle burde ha kjennskap til!

IMG_7570

IMG_7602

IMG_7613

IMG_7634

Denne situasjonen har jeg nemlig vært i så mange ganger selv, at jeg har bestemt meg for å lage en egen serie her på bloggen som heter fra jobb til fest, eller som det så lekkert heter på engelsk: From desk to dinner.

De mest effektive løsningene kan du sikkert allerede, men her kommer noen av mine beste tips.

Lag en egen emergency skuff på jobben med alt du måtte trenge. Ekstra sminke, hårspray, hårbørste, plaster, tannbørste og tannpasta er blant det essensielle.

Ha alltid et eller to par høye hæler liggende på jobb. Et par hæler er den enkleste måten å få et antrekk til å gå fra casual til sexy.

Ofte er det eneste jeg tar med meg ekstra, en clutch og en topp.

Prøv antrekket kvelden før. Om det kan brukes med sneakers, så kan du slippe unna med å bare skifte skoene og vesken.

Vil du ha med deg et helt skift, legg det i et nett og la det ligge på jobben til dagen etter. Så slipper du å drasse med deg så mye.

Et par øredobber, et annet statementsmykke eller en clutch, er enkle løsninger som gir mye effekt for å forandre antrekket.

Et annet tips fra meg er å begynne med en base, da enten skjørt, kjole eller bukse. Da ser du kjapt hva som må til for at det skal bli et passende jobb- eller festantrekk. Denne gangen valgte jeg å style skinnskjørtet, som enkelt kan brukes både på jobb og til fest (med mindre du har veldig strenge regler for antrekk på jobb eller bruker uniform). Jeg liker at dette har litt lengde, men allikevel en snerten splitt. Genseren kan fint brukes til begge antrekk, men jeg hadde byttet ut hælene med et par lave sneakers på jobb. Ikke gjør det for innviklet, da blir alt bare stress.

Neste gang skal jeg vise dere bilder av begge antrekkene, det var dessverre en liten baby som ikke ville samarbeide da vi skulle ta antrekk nummer to:)

I love the concept From desk to dinner! I dont know how many times I have gone from desk to dinner at work with just a few items to change up my look. So, its going to be a new feature here on the blog. Starting with this seasons leather skirt, which I would have styled with just sneakers and another handbag for work to give it a more relaxed look.

//Borrowed leather skirt from Lindex//Sweater Massimo Dutti/Handbag Becksøndergaard//Pumps Sapatos by Polliani//