Den usynlige strikken

Silje Pedersen, september 16, 2016 6:01 am //

_mg_5522

God fredag, fine lesere!

Snart helg dere. Tar en rolig morgen etter en lang, men veldig flott dag på Storo Storsenter i går. Det var helt fantastiske folk, et stort gavedryss og rett og slett en veldig morsom kveld. Jeg er så takknemlig for jobbhverdagen min er så variert og at jeg får møte så mange flotte mennesker. Det gjør jobben til en lek!

Nå er hestehalen på plass, brillene på og jeg skal jobbe med kontorarbeid og blogginnlegg for helgen. Det er faktisk ikke helt tilfeldig hva jeg velger å ha i håret mitt når jeg setter det opp. Jeg vil ikke at strikken skal slite på håret og derfor bruker jeg alltid hårstrikker fra Blax. Har dere prøvd de? Om ikke må dere sjekke de ut, det er de beste som finnes. Du kommer aldri til å finne meg i en scrunchie, les Sex And The City.

Ønsker dere en nydelig helg når den kommer! Gleder meg til å være sammen med familien, Skal Vi Danse  hvor jeg heier på søte Camilla og gå ut med venninner.

_mg_5808