Den ultimate sommerduften

Silje Pedersen, juli 26, 2016 7:44 pm //

 

_MG_1931

Duft er en merkelig ting. En lukt og du blir tatt med på en reise tilbake eller frem i tid. En duft kan forføre eller få deg til å dagdrømme.

Sommerduft er noe helt spesielt, den kan gjerne både være sensuell og minne om endeløse solfylte dager- og kvelder.

Bronze Goddess er en slik duft jeg forbinder med sommer og som holder mange spesiell minner for meg. Den kommer på ved starten av sesongen og brukes langt ut i august i takt med sommerfargen og minne om alle de gode sommeropplevelsene. For meg har denne og denne blitt selve duften av sommer.

Duften er en god blanding av blant annet kokos, vanilje og bergamot og er litt av en fryd for sansene. Duften eller oljen er alltid med når jeg pakker feriekofferten. De rundt meg kaller den bare «sommer-Silje».

_MG_1935