Den lille sorte

Silje Pedersen, oktober 15, 2017 10:48 am //

IMG_1093b

Men og kvinner har ofte ganske forskjellig mening om hva som er elegant og sexy. Ofte er variasjonene store og jeg tror også mange kvinner ofte kler seg mer for andre kvinner mer enn for menn. Jeg vet at mannen min ofte undrer seg over noen av klesvalgene mine- culotter er ikke hans favoritt for å si det sånn. Så da vi skulle feire litt forsinket 10 års bryllupsdag på fredag gikk jeg for en klassiker som vi begge liker.

IMG_1095b

«Den lille sorte» slår aldri feil og kan varieres på utallige måter. Den kommer i ulike snitt og fasonger, så det er alltid noe som passer akkurat for deg og din anledning. I denne kjolen følte jeg meg både elegant og lekker, en fin følgesvenn for en minneverdig kveld sammen.

Tenk, gift i 10 år! Mange spør om hemmeligheten og jeg tror noe av vår suksess er at vi gir hverandre pusterom og frihet, stiller opp for hverandre og tenker på hvordan vi behandler hverandre i en heltisk hverdag. Om det så er dansing til frokosten, løs latter over trivielle hverdagsgleder eller bare å glede oss over å se den magiske verden gjennom øynene til Ella Victoria. Så lenge man holder på latteren, humoren og den spontane gleden over det enkle tror jeg mye er gjort. En god latter forlenger uten tvil livet…

IMG_0947b

//Kjole fra By Malina//Pumps Day Birger et Mikkelsen//Veske vintage Dior//Øredobber Forever 21//