Dagstur til Stockholm

Silje Pedersen, mai 27, 2016 6:05 am // ,

IMG_0529

På onsdag var jeg på en aldri så liten dagstur til Stockholm. Denne gangen var det veldig tett program, men jeg klarte å komme meg innom et par av favorittbutikkene mine allikevel. Om du følger med på Snapchat, silje-pedersen, så fikk du en liten sniktitt på bilder og saker som kommer. Når jeg er på en slik dagstur og kun skal reise med en veske, så har jeg gjort meg noen erfaringer etter ganske mange turer.

Det første jeg gjør dagen før, er å sjekke inn så jeg får bra sete. Det andre er å sjekke Yr. Onsdag var det nydelig vær i Oslo og varmt. I Stockholm var det grått, kaldt, 13 grader, vind og regn. Ganske stor forskjell! Så selv om jeg hadde lyst til å reise i skjørt, så ble det bukser. En annen ting jeg alltid er nøye med, er komfortable sko. Om det er et spesielt event så har jeg heller med et par hæler i vesken. Vesken må kunne romme litt sminke, kamera, et par hæler, lommebok og et par andre småting jeg ikke reiser uten.

Det beste med å reise er å oppdage nye steder, og vi spiste blant annet lunch på et veldig populært sted med avslappet vibe, god mat og hyggelig atmosfære. Ønsker dere en nydelig helg!

Foto: Cecilie Mevatne