Dagens antrekk

Silje Pedersen, februar 1, 2012 5:33 pm //

20120201-173244.jpg

Kaldt, kaldt, kaldt! Det blir mye løping til og fra visninger i København. Trodde det var litt varmere enn hjemme, men sur vind går tvers igjennom lagene med klær, som mange bittert fikk erfare på kroppen i dag. Etter utallige visninger har jeg lært meg at det er bedre å holde seg varm, enn å lide en hel dag med å fryse. Fikk tid til litt speedshopping mellom visningene, ellers har det gått i ett i hele dag med visninger som Spon Diogo, Wackerhaus, YDE og Henrik Vibskov. Innimellom det fikk vi også med oss en fantastisk utstilling, Northern Women in Chanel, mer om det senere. Nå må jeg få meg litt søvn før jeg skal Skype med God Morgen Norge i morgen tidlig. Skal på rundt 0840 for å prate om København Fashion Week og trender for neste høst.

Antrekk: Fuskepels, bukser, genser og lue fra H&M, sko fra Costume National, veske fra Celine.