Converse + blomsterkjole

Silje Pedersen, mai 15, 2016 9:11 pm // , ,

IMG_5647_edited-1

Min mor var en trendsetter på 70-tallet, hun hadde langt rødt skinnende hår, jobbet som modell og sydde sine egne klær. Hun hadde en fantastisk garderobe fylt til randen med unike plagg, jeg skulle så gjerne ønske at hun hadde tatt vare på noen av klærne sine.

IMG_5626_edited-1

Mamma hadde mange flotte kjoler i garderoben og denne minner meg litt om flere av de, både i mønster, farger og fasong. Det er mange trender som kommer og går, men jeg blir aldri lei av det glade 70-tallet, flower power og hippie chic. Jeg har nok en soft spot for flagrende kjoler og blomstermønster.

IMG_5775

Ofte er det enkelt å style et plagg med gitt tilbehør og denne blir nok også fin med nette sandaler. Men jeg liker å utfordre meg selv og noen ganger er det gøy å bryte stilen helt. Dermed falt valget på et par gamle Converse og en lys olajakke. Sneakers bryter opp den søte stilen, for å ikke snakke om at det er veldig komfortabelt. Det er høyt oppe på listen akkurat nå siden jeg løper mye rundt etter en liten mini-propell, men også gjerne ønsker å være hverdagsfin.

På 17. mai skal jeg på TV2 mellom 1045 og 1130, håper dere har på TV-en i bakgrunnen om dere er på champagnefrokost eller innom hjemme. Følg meg på Snapchat: silje-pedersen og Facebook for flere oppdateringer gjennom hele dagen i morgen. Poster mitt antrekk her på bloggen i morgen tidlig, så dere får se noe av det jeg skal ha på meg i løpet av dagen.

IMG_5715

//Kjole fra Odd Molly, sponset//Vintage denimjakke fra Velouria Vintage//Ray-Ban//Converse

Foto: Victoria Bakken Dvergsdal