Concealeren som skjuler det meste

Silje Pedersen, september 13, 2016 9:27 am //

_mg_5817

Akkurat nå er jeg ganske avhengig av en god concealer. Etter netter med veldig lite søvn, trenger jeg de enda mer. Trikset er å finne en som dekker blått og gusten hud, uten å bli for dekkende. Det å finne den rette concealeren kan være litt av en utfordring, spesielt en som passer din hudtone.

_mg_5822

Da jeg ble sminket til et event i sommer, så fikk jeg teste denne fiffige saken fra Youngblood og den har vært et fast inventtar i sminkepungen siden. Den er superenkel å legge og dekker rett og slett det meste av både blått og sliten hud uten at det ser unaturlig ut. Youngblood er ikke et merke jeg vanligvis har kjøpt meg, men har virkelig fått opp for bra produkter derfra i det siste. Denne concealeren kjøpte jeg med meg i fargen medium.

_mg_5823