Céline Cabas Tote

Silje Pedersen, januar 13, 2012 7:15 pm //

20120113-191402.jpg

Har lett etter den perfekte hverdagsvesken ganske lenge, og da jeg så modellen Cabas Zipper Tote fra Céline var jeg solgt. Jeg har spurt etter den i London, New York og Italia, men den har aldri vært i butikken samtidig med meg. Søk på nettet har også vist seg å være like vanskelig. Men nå er den endelig min, takket være hjelp fra en veldig god venninne. Jeg skal legge opp litt bedre bilder etterhvert, så dere kan se hvor ekstremt fin den er. Det er selvfølgelig mange fine vesker i vårkolleksjonen i freshe farger, men når det gjelder en slik investering så ville jeg ha en klassisk modell med røffe detaljer. Noen foretrekker Luggagemodellen, mens andre liker Trapeze, jeg ville ha denne. Glidelåsene kan åpnes, så modellen blir nesten dobbelt så stor. Den er også i tykkere skinn enn den vanligere shopperen. Dette blir min hverdagsveske og perfekt størrelse når jeg skal reise med kamera og MAC i håndbagasjen.