Casual, glam og sporty

Silje Pedersen, oktober 17, 2016 6:08 am //

_mg_8862

Hei mandag!

Denne uken er pakket med spennende prosjekter, blogginnlegg, møter og pressemøter med byråer. Det komme til å gå i ett, så jeg har gjort mitt for å prøve å være så forberedt som mulig. Ofte blir det både ettermiddags og kveldsjobbing i mitt yrke, men jeg prøver å holde timene mellom barnehage og leggetid for datteren min hellig. Det er ikke alltid like lett å skille mellom jobb og fritid når man lever av lidenskapen sin, men jeg vet at også jeg må ha små pauser for å holde kreativiteten gående.

_mg_8822

Mange som etterlyste hele antrekket fra fredag, så her kommer det. Jeg lever i disse jeansene om dagen, de er bare gamle 501 som jeg har klippet til, de er så komfortable og funker til alt. Boyfriendlooken synes jeg ofte er finest med en høy hæl, så jeg får kjøpe meg noen freshe sokker som funker til. Denne looken fungerer kun hvis man skal rett i bilen eller taxi nå. Følg meg gjerne på Instastories og Snapchat: Silje-pedersen, det skjer myyye spennende denne uken og jeg skal ha med kamera også, så regner med mange spennende innlegg til bloggen. Ha en nydelig mandag!

//Jakke fra Zara som jeg gir bort (sjekk tidligere innlegg)//Genser Kappahl//Jeans Levis 501//Sko fra H&M//