Casual Friday

Silje Pedersen, september 23, 2016 5:51 am //

_mg_5516-1

God fredag!

Snart er det helg igjen og jeg for min del gleder meg helt ekstremt til å slappe litt ekstra av i dagene før søndag. På søndag skal vi nemlig ha storsalg, så har du ikke meldt din interesse, så gjør det gjerne her! Må bare få takke dere og igjen konstantere at jeg har verdens fineste lesere som både sender meldinger og mail med kjerringråd mot forkjølelse:) Håper å bli kvitt den snart!

_mg_5491-1

Vet ikke med dere, men jeg går i alle fall helgen i møte med avslappet stil. Sneakers, jeans og blazer er en kombinasjon som jeg synes fungerer ganske så bra og er det perfekte shoppingantrekket om du skal ut og unne deg noe i helgen.

Og tusen takk for all interesse rundt salget og tingene jeg har lagt ut. Det hagler inn med mail og noen av tingene er allerede solgt. Forøvrig så vet jeg at mange av dere ikke kan komme til Oslo, så holder på å oppdatere Tise med mye fint. Har dere prøvd appen Tise ennå? Helt genialt konsept for gjenbruk hvor det er superenkelt å laste opp bilder, legge til pris og beskrivelse. Vipps, så har du tingene dine ute til salgs! Du finner min profil under motesilje🙂

_mg_5505-1

//Blazer Zara//Genser og jeans Kappahl//Veske Chanel//Solbriller Ray-Ban//Sneakers Puma, sponset//

Foto: Tine Monsen