Feirer bursdagen med et smil

Feirer bursdagen med et smil

IMG_4600

IMG_4618

IMG_4653

I dag har jeg bursdag! God frokost, kaffe og et lite kakestykke ble en fin-fin start på dagen. 17.juni pleier som regel å være en flott dag å ha bursdag på, men våknet dessverre opp til grått og regn. Håper jeg har vært snill nok til at solen titter frem litt senere! Vi snikstartet feiringen i helgen med en stor og hyggelig familiefest i hagen til pappa. I dag blir det ganske så rolig, med noen få venner på middag. Jeg pleier alltid å ha en jentefest, men med masse byggningsarbeidere utenfor leiligheten, lett ammetåke og lille Ella Victoria, så utsetter vi det til senere.

De siste dagene har jeg filosofert mye over livet. Tiden bare flyr avgårde, det er helt utrolig at enda et år har gått forbi. Men jeg prøver å ikke henge meg opp i alt man trodde skulle skje, og heller leve i øyeblikket. Hver dag er en gave og akkurat nå nyter jeg spesielt alle de flotte øyeblikkene jeg får med datteren vår i permisjonen. Når jeg tenker etter, så vet jeg at jeg er veldig heldig. Jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre (selv om det noen ganger er vanskelig) og tenker mer på hva som gjør oss lykkelige. Jeg husker at jeg oppdaget at jeg var gravid bare et par dager etter bursdagen min i fjor. I etterkant var det den aller beste gaven vi kunne ha fått. Nå har det gått et helt år siden sist, og Ella Victoria er allerede over fire måneder. Jeg vet at det er en klisjé, men livet har blitt så mye bedre etter at hun kom inn i livet vårt. Et smil, og alt som er tøft og vondt er glemt på et øyeblikk. Å bli mamma er det største i livet og gir så uendelig mye lykke. Første bursdag som mamma feires med et stort smil, mye glede og latter!

Its my birthday! I usually celebrate with all of my girlfriends, but I am saving that for later. This weekend we had a big family garden party, and we had so much fun. Of course it started to rain, but that did not kill the mood at all. Today we are having a little dinner party, and I started the day off with good breakfast, coffee and a little cake. Just like a birthday should be!

 

Silje Pedersen

6 thoughts on “Feirer bursdagen med et smil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *