Bryllup til helgen

Silje Pedersen, august 19, 2016 7:56 am //

det1-640x557

Snart helg dere! Kanskje skal dere en svipptur til Paris eller London, på hyttetur, slappe av hjemme eller som meg, være gjest i et bryllup. En av mine beste venninner skal gifte seg og jeg gleder meg stort på hennes og brugdommens vegne.

Som gjest i et bryllup er det alltid litt å tenke på, selv om invitasjonen sier at man kan ha på det man selv synes er fint. Brudeparet er at det mest avslappende slaget jeg kjenner, allikevel ønsker man jo som gjest å pynte seg for å delta i feiringen.

Siden det er et utebryllup, er det ganske så væravhengig og jeg krysser fingrene for at de får fint vær. Om det blir kjølig, så blir det jakke eller sjal som gjelder over kjolen for meg.

Det er bare å innrømme det, jeg elsker bryllup! Å feire kjærligheten er det mest romantisk som finnes. Det å love hverandre troskap og kjærlighet er en nydelig ting. Hver enkelt bryllup er et eventyr og vi er så heldige å ha få feiret mange sammen med gode venner.

Jeg husker vårt eget bryllup som det skulle være i går og snart er det også vår niende bryllupsdag, tenk hvor tiden flyr. Ønsker dere alle en nydelig helg!

Foto: Frøydis Geithus