Bonjour, Paris!

Silje Pedersen, juli 8, 2015 5:59 pm // ,

PARIS 20130305: Moteredaktør Silje Pedersen. Moteintro.  FOTO: SARA JOHANNESSEN / KK

Første turen uten baby går til Paris. Jeg skal ikke lyve, det blir nervepirrende, men satser på at det skal gå bra. Elsker Paris om sommeren, så skal prøve å nyte hvert øyeblikk selv om jeg kommer til å savne datteren min ekstremt mye. Paris er en utrolig inspirerende by, uavhengig om du er der på jobb eller ferie. Når det gjelder hoteller, så er jeg veldig fan av Le Mathurin, et firestjerners hotell som ligger rett ved Galeries Lafayette og mye annen bra shopping. De har kjempegod frokost og et nydelig spa som gjør underverker for sjelen etter en lang dag på beina. Denne gangen skal jeg derimot bo på Hotel Scribe i samme området, og dette hotellet har jeg hørt mye om, så gleder meg til å se hvordan det blir. Noen spesielle Paris-tips dere har lyst på?

 

Foto: Sara Johannessen