Blonder og farger til våren

Silje Pedersen, februar 26, 2016 6:44 am //

IMG_8266

I går var jeg i Stockholm med Kappahl på en sponset tur, for å se på vårens nyheter. Det var skikkelig deilig med litt vårlig inspirasjon i form av lettere plagg og farger. For selv om snøen fortsatt ligger her hjemme og mange er på vinterferie, så drømmer jeg heller om våren. Noen er vintermennesker, men det er ikke jeg. Det er en grunn til at jeg bodde nesten fire år i Los Angeles..

IMG_8282

Kappahl kommer med flere kolleksjoner denne våren, men de to aller fineste er Celebrate og Vintage Stories. Celebrate er en festkolleksjon med mye farger, mønster, gull og glitter. Med andre ord perfekt til 17. mai og sommerfestene. En av mine favoritter var en lekker ferskenfarget maxikjole (selv om den ser litt rød ut her).

IMG_8286

Vintage Stories er en gjenganger hos Kappahl og denne gangen var det mye helt hvitt og litt rosa puddertoner. Her fant jeg flere favoritter og må nok ha både en lekker kardigan i blonder, topp og kjole. Blonder og farger er to trender som går igjen hver eneste sommer, og det er faktisk noe jeg aldri blir lei.

IMG_8276

Så fort huden får litt glød, så er det superfint med både fersken, rosa og turkis. Blonder går nesten sammen med alt, men er spesielt fint sammen med lys denim.

IMG_8263

Jeg vet ikke om det var planlagt, men de vakre blomstene tok opp alle fargene i kolleksjonen, og det var en helt spesiell og lekker detalj som satte stemningen. Kjente jeg trengte en liten luftetur, voksentid og snøfrie fortauer i Stockholm. Veldig inspirerende tur som jeg kommer til å leve lenge på, selv om det bare var en kort tur opp og ned på dagen.

IMG_8280