Bli med inn i min garderobe

Silje Pedersen, november 21, 2011 11:38 am //

For en tid tilbake hadde jeg besøk av et team fra bladet Studio, som tittet inn i min garderobe. Her får dere en liten smakebit på hvordan det ser ut hjemme hos meg, jeg kan røpe at det er ganske organisert. Jeg hater rot, så det er alltid ganske ryddig hjemme hos oss. Jeg har også valgt å ha en del dekorative oppbevaringsløsninger og originale esker som en del av interiøret. De fineste skoene står alltid fremme som inspirasjon, sølvskoene med bobler er blant annet fra Pierre Hardy.

Selve garderobeløsningen er fra Ikea og heter PAX. Hyllene som rommer sko og tilbehør, er Billy-hyllene fra samme sted. Drømmegarderoben ville vært et eget walk-in-closet, med rekker av bokhyller med sko, der alt skulle vært synlig og fargekordinert. Men enn så lenge må jeg nøye meg med et eget rom som både fungerer som kontor og garderobe (og av og til golfutstyret til mannen min).