Blazeren alle burde ha i garderoben

Blazeren alle burde ha i garderoben

Sol og helg! Gleder meg til å kose med mini og bare være sammen som familie. Endelig en helg uten altfor mange planer, bortsett fra å ta opp en del babyting fra kjelleren. Det skal bli deilig:)

Noe av det jeg prøver å tenke over aller mest når jeg gjør nye innkjøp er:

Hvordan skal jeg bruke dette plagget?

Passer det sammen med det jeg har?

Kan jeg bruke det på 10-15 forskjellige måter?

Er svaret ja på disse, så går jeg for kjøpet.

En blazer som denne beige kan du ha veldig mye glede av. Det er en klassiker som kan brukes til mye. Den kan brukes sammen med nøytrale toner og sterke farger (jeg skal vise en styling til med rosa neste uke). Den er et fint tilskudd til basisgarderoben. Jeg kjøper ikke så mye nå på slutten av svangerskapet, men denne passet i min normale størrelse 36. Da vet jeg at kan bruke den masse denne våren.

Annonselink: Blazeren fant jeg HER. Om du heller vil ha en vårkåpe i en fresh farge, så anbefaler jeg DENNE. Samme modell, men i jakke. Finnes også i lys farge som blazeren. digger også denne med fuskpelsdetaljer, lekker!

Facetune_24-01-2020-18-04-48
God helg!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.