Beige, denim og rosa

Silje Pedersen, mai 14, 2015 9:51 pm // ,

IMG_3018

Hope you all have a wonderful weekend ahead of you. Tomorrow I am off to buy food, flowers and some other goodies for our national day and celebration on Sunday. As you know, I love pink, even if its just in the smallest details, like nailpolish. I guess we all have a favorite color? Mine has always been pink, although it does not have to be girlie. It is the one color that makes me really happy, no matter the shade. The combination pink, denim and beige is a new favorite. This nailpolish is a long time favorite and I get happy just by thinking of the name, pink Macaroon.

Håper dere alle har antrekket klart til 17. mai. Selv tror jeg at det blir trenchcoat over kjole denne gangen, krysser fingrene for fint vær. I morgen skal jeg ut å gjøre de siste innkjøpene til festen, gleder meg til Ella Victoria sin første feiring. Som dere vet så har jeg en svakhet for rosa, det har alltid vært min favorittfarge. Jeg blir rett og slett glad av rosa, enten det er detaljer som neglelakk eller min favoritt, rosa peoner. Rosa trenger ikke å bli sukkersøt, det gjelder bare å finne den rette kombinasjonen. En ny favoritt er beige, denim og rosa pastell. Bare navnet på denne neglelakken- Pink Macaroon, får meg til å dra på smilebåndet. Ha en herlig helg!