Behind the scenes

Behind the scenes

IMG_1248-1b

Noe jeg liker best med jobben min, er den spennende variasjonen. Ingen dag er lik! Noen dager blir lange og kan være litt ensome foran macen her hjemme, mens andre dager er spennende, utfordrende, hektiske morsomme og krevende. Alt i ett og veldig ulike. Men det er akkurat slik jeg liker det.

7516824816__MG_8976b

Og mange av disse muligheten, de skaper jeg selv. Jeg vet mange tror at dette livet er bare sus og dus, men det er selvsagt bare tull. Jeg jobber beinhardt for å kunne nå de målene jeg ønsker og skape en egen arbeidsplass for meg selv.

Om man har en dårlig dag eller er syk, så er det faktisk ofte bare å bite tennene sammen, det er nemlig ingen som kan ta din plass om en fotoshoot eller konferansieroppdrag er booket og du føler deg dårlig. Jeg har stått med 40 feber og vært ganske klein, men gjennomført uansett. På sånne jobber er det ikke noe særlig mulighet for sykemelding med mindre det er helt krise.

7516824816__MG_9000b

Gårsdagen var veldig moro, men også fryktelig kald. Vi filmet innhold til bloggen og kampanjer inne, men et elektrisk vindu hadde satt seg fast så det var svinkaldt i den lekre leiligheten fra Bonum som vi var så heldig å filme i. Brrr! Det tok oss lang tid å gå tilbake varmen etter å ha blitt helt blåfrosne. Men humøret stod det ihvertfall ikke på.

7516824816__MG_8983-1b

Det jeg liker aller best med slike dager er å være omgitt av bra damer som er like lidenskapelig opptatt av det de gjør som meg. Det skaper samhold og girl power på jobb! I går filmet jeg med Girl Crush, stylist Cornelia Brunasso og makeupartist Pia Ruud. Det var en veldig fin dag på jobb, der alle var flinke til å heie på hverandre.

IMG_1225b

Selve jobbene kan jeg ikke si så mye om ennå, men bildene gir jo en liten smakebit. Jeg var så heldig å få låne disse skattene fra Chanel hos Vintage Fever og noen nydelige plagg fra Fjong, begge disse må dere sjekke ut om dere trenger å leie vesker eller kjoler til en spesiell anledning.

Etterpå bar det rett på Sudøst, deilig middag og lanseringsfest på min venninnes bok, Ren Poesi! Lang dag, så nå gleder jeg meg helt ekstremt til helg og fri.

Ønsker dere alle en herlig helg når den kommer!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.