Beat the january blues

Beat the january blues

IMG_4771b Hei fredag! Denne uken var short & sweet. Januar er en slik måned som mange frykter, ofte av forskjellige årsaker. Budsjettet er blåst på alle julegaver og garderoben føles trist og kjip. Da er det beste du kan gjøre for deg selv tre ting: IMG_4764b

1. Gjør en garderobedetox! På onsdag ryddet jeg i garderoben og fant frem mange gamle skatter som jeg har planer om å bruke i januar. Det er faktisk supersmart å shoppe i egen garderobe, da finner du ofte frem til nye kombinasjoner du ikke hadde tenkt på. Trenger du cash så selger du noe på finn.no eller Tise eller gi det til Fretex eller Happykidz.

2. Finn fram alle fargerike klær du har. Rydd bort alt av svart og mørke toner nå, det er mørkt nok ute og du trenger ikke noe mer mørke i livet ditt. Om du skal kjøpe noe nytt, så sats på farger. Orange, rosa, rødt, lilla, gult og limegrønn er gode vitaminnskudd og sterkte trendfarger for våren.IMG_4769b

3. Shop smart på salg. Ikke løp å kjøp, men gjør litt research og status først. Finn ut hva du mangler og hvilke vårtrender som er for deg. Du kommer langt med en ny genser, denne fant jeg selv til en hundrelapp. Jeg var også innom Fretex og fikk meg to kjempefine jakker til en rimelig penge. Alt annet enn genseren er gamle garderobefavoritter- bortsett fra den lekre vesken som jeg lånte av en venninne. IMG_4770b

Og dere, det er FREDAG! Jeg vet hva jeg skal etter en travel dag i kveld med spennende prosjekter. Slenge beina høyt og kose meg med Netflix, et glass vin og tapas siden mannen skal på fest. I morgen er det den årlige januarjulelunchen med gode venner, det gleder jeg meg stort til. God helg!

Foto: Sara Johannessen //Kåpe Tiger of Sweden//Genser H&M//Skjørt Baum und Pferdgarten//Boots BCBG//Vintage Chanel

Få stilen

Annonselinker: Superfint SKJØRT eller med Mønster

Dette har jeg bestilt meg. Lekker Rosa genser, ribbestrikket på salg Lekker orange genser med kule detaljer

Elegant kåpe på salg og rå fuskepels

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *