Bærfarger og leopardmønster

Silje Pedersen, april 2, 2013 5:41 pm // ,

IMG_4400

 

IMG_4402

IMG_4395

IMG_4420

Skal ikke pine dere med altfor mange flere bilder fra varmen, men har et par antrekksbilder igjen. Den rosa Acne-kjolen er jeg superfornøyd med at jeg shoppet i fjor, de rosa bærfargene og fuksia er nemlig sterke trendfarger også denne sommeren. Og ikke minst, jeg fikk kjolen ubrukt og til halv pris på bloppis.no! I år bruker jeg den gjerne i kombinasjon med rødt eller leopard- eller slangeskinn. Rosa har alltid vært en av mine favorittfarger, jeg vet ikke hva det er, men jeg kommer alltid tilbake til de rosa nyansene. Men vil selvfølgelig ikke at utrykket skal bli for søtt og barnslig. Husk også at dere kan følge meg på Instagram @motesilje for flere bilder.

Antrekk: Kjole fra Acne, sandaler fra Zara, solbriller fra Céline og armbånd fra ebay.com, Aldo og Hermès.