Badetøy til din figur

Silje Pedersen, juni 25, 2016 9:06 am //

Relaxed woman sunbathing in deck chair at ski resort.

Det kan være litt av en utfordring å finne riktig badetøy til sommersesongen. Fakta er at vi ofte rett og slett velger for små eller for stort badetøy som ikke passer. Spesielt er det vanlig å velge en bikinitopp som ikke passer, akkurat som mange velger feil bh (Hele 7 av 10 velger feil bh dessverre). Det er verken flatterende eller fint.

I år går badetøy-trendene mot mønster, striper og sterke farger. Dyremønster, perler og frynser er også stort. Husk at alle de store kjedene selger bikinideler separat, så du kan fint kjøpe deg forskjellig størrelse på topp og underdel. En bikini med forskjellig farge på topp og bukse er også kult. Flott tilbehør som en solhatt, en florlett tunika og noen espadrillos gjør stilen gjennomført.

Det er ikke alltid like enkelt å velge i sjøen av utvalg, men jeg har et par tips til deg som skal velge badetøy.

Ikke gjem bort figuren din, vis heller frem det du er mest fornøyd med! Nå er det sånn at vi alle er forskjellige og har forskjellige type kropp med ulike behov. Noen vil fremheve puppene eller rompa, mens andre ønsker å skjule magen eller gi inntrykk av større volum med push-up.
Om du ikke vet hvilken størrelse du er, så er mitt beste tips å gå å måle deg i en spesialbutikk. Mange får en a-ha opplevelse etter å ha målt seg. Ofte er det slik at vi kan være en størrelse oppe og en nede, og da er det fint at man kan velge å fremheve akkurat det man ønsker.

Når man får på seg det riktige badetøyet, så føler man seg også kjapt litt mer selvsikker. Og det vil vi jo gjerne når vi sprader rundt halvnakne på en strand med fremmede mennesker.

Ofte føler vi oss også finere med en gang vi har fått litt ekstra brunfarge, så et tips er å ta et par runder med selvbruner før sesongen starter.

Badedrakten har virkelig fått en renessanse og er fint for deg som gjerne ønsker å dekke litt mage. Har du foreksempel født eller har litt ekstra på magen, er det det perfekte plagget for deg i sommer. En fin badedrakt kan også brukes som topp til et skjørt eller shorts om du skal rett fra stranden til en lunch. Det er ingen tvil for meg, det blir en fin badedrakt på meg i sommer!

I morgen lørdag gir jeg flere tips på Storo Storsenter under markedsdagene og badetøyvisningene Sol & Bad kl 13 og 15 på Storotorget. Her kan du lese litt mer om bikini til din kroppsfasong. Håper vi sees!