Åtte ting jeg gleder meg til i september

Åtte ting jeg gleder meg til i september

Kos, strikk, støvletter og masse fin høstmote, velkommen september!

September er en fin måned, er vi heldige så kommer det mange fine dager som i dag. Jeg gleder meg spesielt til høstmoten, det er så mye lekkert som lander i butikk nå. Jeg vet mange synes jeg er tidlig ute med blazere, jakker og kåper, men min erfaring er at de fineste tingene forsvinner først. Som fan av 70-tallet (les antrekket), så er jeg veldig glad i bruntoner, beige og duse paletter.

 1. Planlegge hele høstgarderoben. Nå er walk-in Garderoben endelig oppe (bilder kommer) og jeg skal gå igjennom alle Ikeaposene mine. Gleder meg faktisk til å ta frem ullgensere, kashmir og skinn. Etter å ha bodd fire år i LA, setter jeg faktisk veldig pris på norske sesonger (med lite unntak av januar/februar).
 2. Turer i mark og skog i deilig skarp høstluft. Jeg elsker å gå tur! Kanskje ikke noe som kommer så godt frem her på bloggen, men det er min avslapping og “time out”. Jeg blir inspirert av alle de flotte høstfargene og legger bekymringer igjen på turveien.
 3. Bøker og serier. Yes, det hører høsten til. Nå er vi akkurat ferdige med “The Sinner og “Mindhunter”, så håpet er å finne en ny serie som vi begge kan se på sammen.
 4. Glutenfri baking. Nå er kjøkkenet vårt nesten helt ferdig (bilder kommer) og vi har fått kjøkkenmaskin som skal hjelpe meg med både brød og gjærbakst. Jeg ble anbefalt “Den store glutenfri bakeboka”, så den er bestilt. Gleder meg til å bake eplekaker, pai, lunchmuffins og skal endelig prøve meg på croissanter. Favoritten!
 5. Fortsatt gå i pumps og støvletter uten strømpebukse! Haha, sånn er jeg. Ikke så glad i strømpebukser og nyter de dagene med varme så lenge som mulig.
 6. Dette er mer en grue seg til ting. Men det er vel ok å dele begge deler? Mannen skal opereres og jeg må innrømme at jeg har nerver og er veldig nervøs. Dagen er allerede i morgen og det spøker i hodet og mage, angst er ikke morsomt. Så idag skal vi gjøre oss klare til morgendagen.
 7. Digge varme drikker på menyen. Enn så lenge så har jeg sverget til iskaffe, men gleder meg faktisk til varmere digge drikker nå.
 8. Middager med gode venner. Vi har lovet oss selv å bli flinkere til å invitere på middager (så snart vi har spisebord), og det gleder jeg meg skikkelig til. Mannen er en veldig god kokk, så gleden er alltid stor over nye og spennende retter på menyen.
13260979-DF52-4623-879B-B3B11D28DA0B

Kåpe fra KappAhl og veske Lindex (reklame), gammel jeans fra Lindex, pumps Aquazzara, silkebånd fra H&M.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Åtte ting jeg gleder meg til i september

 1. Såå fine sko😊har du tips til hvilke merke som er bra mht pumps eller knehøye støveletter?

  1. Hei Jorun, jeg så Bianco hadde masse fine semskede pumps med god hæl. Liker også Stockholm Design Group. Av knehøyde støvletter har jeg selv sett meg ut både noen på Zara, Unisa og Mango. Masse fint uten å være altfor dyrt. Zalando har også mange fine støvletter akkurat nå, men må innrømme at jeg helst prøver sånne i butikk. Ofte blir det ellers så mye frem og tilbake med lest/størrelse. God helg! Hilsen Silje

 2. Hei Silje 🙂 Elsker når du legger ut antrekksbilder. Savner et innlegg om høstmoten, og hva som er «trendy» nå for oss over 40 🙂 Ser nesten ut som alt er lov nå. Ha en fin helg! 🙂

  1. Hei Ranveig, så hyggelig å høre:) Da skal jeg få til mer av det. Ha, ha ja alt er lov:) Men selv holder jeg meg til det jeg liker og synes passer best meg og min stil. At noe er trendy, betyr ikke automatisk at jeg hiver meg på det. Derfor har jeg plukket ut spesifikke trender her som jeg tro mange kan forholde seg til. Ha en nydelig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *