Åtte års bryllupsdag

Åtte års bryllupsdag

DSC_0155

“Størst av alt er kjærligheten”

Tenk, i dag har vi vært gift i åtte år allerede! Tiden går å altfor fort, men jeg har så fantastisk mange minner fra alle de årene vi har vært sammen. Vi var kjærester lenge før vi giftet oss, bodde i Los Angeles og reiste jorden rundt sammen. Dette året har vært det største så langt, å oppleve å bli foreldre har gjort at vi har begitt oss ut på en helt ny reise sammen. Jeg elsker at du får meg til å le hver eneste dag, alltid har oppmuntrende eller trøstende ord når det trengs, eller bare rett og slett gir meg en klem når det trengs. Jeg er så glad for at du klarer å leve med to matvrak av noen jenter, at du ikke bruker altfor mye energi på at tannpastaen blir klemt midt på tuben eller at dorullen henger feil vei. Du er raus med kjærligheten og vet å gjøre hverdagen til en fest. Det er selvfølgelig dager der du driver meg fra konseptene, men hva er et liv uten kontraster?

Vi har ulike meninger om mye, men de viktigste tingene i livet er vi på bølgelengde om. Å få se deg som pappa er utrolig, du er helt fantastisk sammen med Ella Victoria. Hun kunne ikke ha fått enn bedre pappa og jeg gleder meg til å se hvordan forholdet deres blir når hun vokser til, selv om jeg er redd det blir veldig tøft for potensielle beilere når ungdomstiden kommer. Jeg gleder meg til mange nye minner, hverdagsøyeblikk og rett og slett det vi kaller livet sammen med deg og prinsessen videre. Love you!

Foto: Frøydis Geithus

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Åtte års bryllupsdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *