Årets farge 2017

Silje Pedersen, januar 4, 2017 5:12 pm // ,

vase

Må innrømme at jeg ble ganske så overrasket da jeg så årets farge for 2017. Etter å ha sett så mye rosa og rødt på catwalken, var jeg nesten sikker på at en av de ville seile opp i teten. Men årets farge er ifølge Pantone knall lysende grønt. Fargen har fått navnet greenery. Jeg har egentlig aldri vært en stor fan av grønne toner, men liker det i små doser i interiøret som planter og i malerier.

Når det kommer til fashion, så synes jeg det kan være veldig lekkert sammen med rosa eller hvitt, litt a la Gucci for våren 2017. Denne vasen fra Hay fant jeg hos nyoppstartede OsloDeco, de har så mye fint. Jeg tror muligens jeg klikker meg hjem denne herligheten i smaragdgrønn glass som en liten bli frisk gave til meg selv. Så utrolig lekker å ha tulipaner i.

Nå håper jeg at jeg er bedre i morgen, det var ikke helt i planen å starte året litt sånn halveis:)

Foto: OsloDeco