Alt under ett tak

Silje Pedersen, november 17, 2016 9:11 am //

_mg_1173

I disse julebordtider er det lett at det blir mye av det samme. Alle skal møtes etter jobb til fest og moro og det blir ofte lange kvelder på restauranter. Hva med å heller ta intiativet til en litt anderledes feiring med en eller flere venninner? Det finnes så mange hyggelige måter å være sammen på, alle trenger ikke innbefatte en stor fest.

_mg_1108

Det å senke skuldrene et sted sammen og bare nyte egentid i en travel hverdag, er noe av den største luksusen jeg (og sikkert flere) kan unne seg. Få et avbrekk fra kjas og mas og bare hygge seg sammen som venninner, er noe jeg setter enda mer pris på etter at jeg har fått barn.

siljeb

Da min venninne feiret bursdag i forrige uke, bestemte vi oss for å ta en tur på Artesia Spa på Grand hotel. Vi tok en lang time i bassenget, nøt badstu, skravlet og koste oss med frukt og appelsinvann.

_mg_1126

Etter en deilig runde i bassenget fikk vi en hudpleiebehandling for å bli klar for sesongen. Artesia Spa har en veldig bra Red Carpet Peel som gjør deg klar for fest. Denne gangen var jeg litt sensitiv i huden, så jeg fikk en tilpasset behandling med maske og skrubb fra Skin Ceuticals som var vel så bra! Huden ble glødene og fin.

_mg_1238

Flere som har spurt om min behandler, og hun het Lene.

_mg_1245

Etter spa og behandling var vi ganske så sultne, så da passet det godt å bare ta heisen ned til Palmen restaurant for litt Afternoon Tea. Om du ikke har prøvd Afternoon Tea, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er en helt spesiell opplevelse.

_mg_1274

Du får servert deilig te og smakfulle sandwicher og kaker. Vi unnet oss også et lite glass champagne, siden det var feiring og helg.

img_1294-1

Det er spennende å se hva kokkene disker opp av kreasjoner og jeg lover at det både er en fryd for øyet og ganen. Vi hadde også en fantastisk servitør som sørget for både underholdning og kunnskap om både te og kaker.

_mg_1316

Selv har jeg glutenallergi, men dette var uten tvil den beste Afternoon Tea jeg har vært på. Noe av det beste med hele opplevelsen, er at alt er under ett tak. Du tar bare heisen ned fra spa til restauranten og slipper å gå ut etter behandlingen.

img_1302

Uten tvil den beste venninnedagen jeg har hatt på lenge! Anbefales som både venninnejulebord, oppladning til julebordsesongen eller en gave til en god venninne, kjæreste, mamma eller pappa.