9 Ting jeg gleder meg til i februar

Silje Pedersen, februar 7, 2018 6:39 am //

IMG_1395b

Og vipps så var det februar allerede! Men er det ikke egentlig ganske deilig når det oppleves som om tiden går ganske fort i akkurat disse månedene? Det er flere ting jeg gleder meg til i februar så dette skal bli en fin måned med masse hygge på agendaen! IMG_1025b

1. I dag flyr jeg til Stockholm hvor jeg skal bo på et av mine favoritthoteller. Har du bodd på HayMarket hotell? Om ikke så anbefaler jeg deg det på neste storbybesøk. Lobby og den pastellfargede restauranten appellerer til alle sanseintrykk. Her får du garantert vårfølelse!

2. Ella Victoria sin bursdag. Lille prinsessen har snakket om bursdagen sin siden jul og nå er endelig dagen snart her. Skjønner ikke helt at hun blir 3 år allerede, litt skummelt hvor tiden går (mer om dette i et eget innlegg). Hun har bestilt «Frost»-tema, så mamma må ut å shoppe inn litt til helgens bursdagsselskap. IMG_1433b

3. Dinnerdate and a movie. Vi var så heldig å få en opplevelsesgave til jul av svigers og vi fant ut at vi hadde lyst til å spise og se en film sammen. Det er faktisk nesten et år siden jeg sist var på kino!

4. Og med den tanken. Jeg skal se DENNE filmen, hvem husker ikke når dette dramaet utspilte seg?  Gleder meg helt vilt til å se men går heller sammen med en venninne, mannen er nok ikke like begeistret som meg for dette dramaet.

5. Valentine. Feirer dere denne dagen? Vi har jo bodd i USA, så må innrømme at det vanker blomster og vin fra mannen, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Men han er alltid flink til å gjøre det hele året, så tenker at det egentlig ikke spiller noen rolle hvilken dag det er på. Men hyggelig er det!

6. Trening og MEtime. Treningen min går så som så om dagen. Ene uken er det full guffe og andre får jeg såvidt inn to økter. Men her skal det være full fokus fremover, alt blir så mye bedre med trening.

7. Morsdag. Kommer opp allerede på søndag. Prøver å finne ut hva mamma skal få akkurat nå, blir muligens en kalender eller fotobok med bilder av Ella Victoria. Jeg selv synes at en frokost på sengen og en tegning fra lille snupp er toppen av lykke….

8. Bursdagfest for en venninne. Om to uker setter jeg meg på et tog for å feire en av mine eldste og beste venninner. Vi har et slikt forhold som gjør at vi tar opp tråden fra første sekund, selv om vi ikke har pratet sammen på et par uker. Vi har en avtale om ingen unnskyldinger eller dårlig samvittighet og det fungerer så utrolig bra. Når vi er sammen så fokuserer vi på det og ingenting annet.

9. Vårtegn! Om seg så være blomster eller farger i garderoben. Jeg skal unne meg noe spesielt jeg har lyst på som gir meg energi. Er det noe spesielt dere gleder dere til i februar?