8 Gode høstkjøp du bør sikre deg nå

8 Gode høstkjøp du bør sikre deg nå

-1_edited-1

Høsten er i gang og det mangler ikke på godbiter i butikkene! Jeg har selv satt opp en liten smørbrødliste for August-shoppingen og er godt i gang med å sikre med noen godbiter. Her er noe av det jeg ser etter denne måneden.

1. En blomsterkjole som kan ta steget inn i høstmånedene. Den trenger ikke å være mørk, men heller ikke for sommersøt. Blomstermønster er en stor trend og jeg elsker denne fra Ulla Johnsen hos netaporter.com

2. Annonselink: En blazer setter straks tonen for høstgarderoben og jeg jakter alltid på den perfekte. Denne gir akkurat den rette høststilen og jeg liker at den er dobbeltspent. Ruter og tweed er to av de hotteste trendene denne høsten, så med en slik jakke får du mye for pengene.

3. Logomania. Alle designerne har sin vri på logoene denne høsten. Jeg er selv på jakt etter min favoritt. Christian Dior sin Saddle bag er tilbake for fult og kanskje husker du denne herligheten fra Sex and The City? Kanskje har du allerde en liggende eller så er det alltids ebay.com…..

4. Sennepsgul og burgunder er herlige høstfarger som liver opp garderoben. Sats på en singlett som du kan ha under blazeren. Rimelig kjøp og en farge som gjør mye ut av seg!

5. Et silkeskjerf er den enkleste måten å piffe opp antrekket på. Knyt det i halsen, håret, rundt hånden eller på vesken! 7589916576_IMG_9875

6. Velur og kordfløyel er stort denne høsten og selv har jeg allerede skaffet meg en bukse i rosa. Superfint med brunt, tweed og ruter.

7. Et par rå sneakers. Jeg kjøpte meg et par gode ifjor fra Nike, men har skikkelige lyst på disse fra Sandro med kule flammer på siden. De kommer i ulike farger.

8. Annonselink: Det rutete skjørtet. Yes, det perfekte hverdagsskjørtet som går til alt. Jeg bruker det med sneakers og en strikkegenser før vi må på med støvlettene. Er du i gang med høstshoppingen ennå?

Silje Pedersen

One thought on “8 Gode høstkjøp du bør sikre deg nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *