5 tips til antrekk når inspirasjonen svikter

5 tips til antrekk når inspirasjonen svikter

21-08-2018-14-06-30

Det er lett å gå i samme fella uke etter uke. Når du står trøtt og sliten foran garderoben på morgenen med skrikende unger rundt deg, er det ikke alltid like enkelt å være kreativ med med antrekkene. Men det finnes løsninger på det aller meste og det viktigste med en velfungerende garderobe, er at den består av plagg du enkelt kan sette sammen på ulike måter. Så selv når det regner eller temperaturen plutselig synker, så er du godt forberedet. Her er fem tips som gjør hverdagen enklere:

nIMG_4303

1. Planlegging. Bruk 20 minutter på søndag til å sette av tid til å planlegge ukens antrekk (du kan takke meg senere). Tenk igjennom hva som skjer denne uken, skal du ut med venninner etter jobb? Legg frem en fin kjole som du kan bruke med sneakers på dagtid for så å bytte til hæler eller støvletter på ettermiddagen når dere skal møtes. Rett på trening med mini? Ta med sneakers og bruk en varm strikk eller allværsjakke til kontoret. Mange business-møter? En blazer tar deg milelangt, gjør den personlig med en lekker brosje.

2. Antrekk du vet fungerer. Jeg har 10-12 antrekk mentalt liggende klare i tilfelle alt svikter på morgenen. Det er ikke alltid det jeg har planlagt fungerer, så da har jeg en back up i form av antrekk. Dette innebærer alt fra denim til møteantrekk. Skinnjakke + skjørt, denim + blazer osv.Du kan også ta bilder av disse etterhvert og ha de på telefonen eller klistre de opp på en inspirasjonsvegg i garderoben, det gjør livet så mye lettere!

3. Kjøp inn så mye du kan av høstgarderoben nå. Høsten er kort, nå er tiden mens vi fremdeles kan gå i skjørt uten strømpebukser og tykke jakker. Start med enkle plagg i høstfarger og spe på. Jeg sparer alltid en del av feriepengene mine så jeg kan kjøpe inn det meste jeg har lyst på nå i august.

4. Rydd det vekk og frem. Nå er tiden for å gå over hele garderoben. Sorter ut og rydd vekk mesteparten av sommerplaggene. Noen kan du beholde og style med strikk og strømper. Men sørg for å være forberedet til kaldere dager med litt tykkere jakker, trenchcoat og frakker. Mangler du gummistøvler, regnfrakk (et must når jeg henter i barnehagen) eller lignende så kjøp det nå.

5. Tilbehør. Ha alltid lekkert tilbehør liggende fremme på kommode eller i gangen på vei ut. Et skjerf, brosje, hårspenne eller et par øredobber er ofte det som skal til. Glitter, H&M og Zuzanna G på løkka har masse lekkert.

Hva er ditt beste tips når inspirasjonen svikter?

Antrekk: Blazer fra Zara (gammel)/Brosje fra Chanel/ Genser fra Maud of Norway/Skjørt Lindex sponset/Nike Air Max

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.